Din varukorg är tom

  Pharma Nord

  Bio-T

  90 st

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Ett kosttillskott med 300 mg konjugerad linolsyra (CLA) och 125 mg extrakt av grönt te i mjuka kapslar av gelatin. CLA (konjugerad linolsyra) är en naturligt förekommande fleromättad fettsyra som bl a finns i kött från idisslare

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Grönt te-extrakt

  Tistelolja

  Ökar ämnesomsättningen

  • Bio-T från Pharma Nord är ett kosttillskott med 300 mg konjugerad linolsyra (CLA) och 125 mg extrakt av grönt te i mjuka kapslar av gelatin. CLA (konjugerad linolsyra) är en naturligt förekommande fleromättad fettsyra som bl a finns i kött från idisslare (exempelvis kor och får) samt i mejeriprodukter som kommer från dessa djur. Denna fettsyra bildas hos idisslarna då linolsyra från gräs omvandlas till CLA i vommen.

   Där finns många olika varianter av CLA och de har olika effekter i kroppen. Bio-T innehåller de två CLA-isomererna som heter T10, C12 och C9, T11. Det CLA som används i Bio-T kommer från tistelolja. CLA är en GRAS-certifierad (Generally Recognized as Safe) livsmedelstillsats.

   Grönt te är ofta populärt bland dem som vill minska i vikt och det är den höga halten av epigallocatechin gallate (EGCG) i extrakt från grönt te (GTE) som tros ligga bakom de flesta av de positiva effekterna från grönt te. EGCG stödjer metabolismen av fett genom att öka fettförbränningen, dessutom hjälper naturligt extrakt från grönt te med EGCG till att förbättra metabolismen och bidrar till fettoxidationen.

   Se hela vårt sortiment från Pharma Nord här!

   Dosering för vuxna:
   1-2 kapslar, 3 gånger dagligen. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Tistelolja (carthamus tinctorius L.), Gelatin, Grönt te (Camellia sinensis L.), Fuktighetsbevarande medel: Glycerol (E422), Färgämne: Sockerkulör (E150c). Klumpförebyggande medel: Kiseldioxid (E551).

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   3 kapslar
   6 kapslar
   Tistelolja
   1125 mg
   2250 mg
   varav CLA (konjugerad linolsyra)
   900 mg
   1800 mg
   Grönt te extrakt
   375 mg
   750 mg

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda