Din varukorg är tom

  Närokällan

  Q10, Selen & E-vit

  60 kaps

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Närokällan Q10, Selen & E-vit är en unik kombination av Q10 som kan balansera vår energinivå, Selen som är en viktigt mineral och antioxidant och Vitamin E.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För immunförsvaret

  Med 200 mg Q10

  Vegetabilisk kapsel

  • Närokällan Q10, Selen & E-vit är en effektiv kombination av Q10 200mg, Selen(naturlig och lättupptagligt) 100mcg och E-vitamin 60 mg kapseln innehåller även kokosolja för bästa upptag. Ju äldre man blir så minskar Q10 nivåerna i kroppen. Q10 är särskilt viktigt för mitokondrierna som är våra kraftstationer i kroppen. Q10 spelar en viktigt roll för för energinivå, fokus och välmående. Selen är en viktigt mineral och antioxidant som vi här i Sverige oftast får för lite av pga av selenfattiga jordar. Vitamin E är även den en viktigt antioxidant som skyddar mot fria radikaler.


   Dosering: 1 kapsel per dag till mat.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Koenzym Q10 (ubikinon), MCT-olja (kokosnöt, akaciagummi), vegetabilisk kapsel (pullulan), E-vitamin (d-alfa-tokoferolsuccinat), selen (selenmetionin).

   Förvaring: Förvara torrt, i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   % DRI*
   Koenzym Q10
   200 mg
   -
   Selen
   200 mcg
   364 %
   E-vitamin
   60 mg
   500 %
   MCT-olja
   200 mg
   -

   *Dagligt referensintag

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda