Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Ärtprotein

  250 g

  4.0 (2) - Recensioner (0)

  Proteinet är ett lättsmält proteintillskott som är ett bra val för vegetarianer, veganer eller andra som vill äta vegetariskt protein.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ekologiskt

  Naturligt proteintillskott

  100% gula ärtor

  • Ärtprotein från Rawpowder är ekologiskt och naturligt proteinpulver framställt av 100% gula ärtor. Proteinet är ett lättsmält proteintillskott som är ett bra val för vegetarianer, veganer eller andra som vill äta vegetariskt protein. Proteinhalten är hög, ca 80%.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!


   Rekommenderad användning:
   Tillsätt 3 msk av ärtprotein pulver till vatten, mjölk eller juice. Vi rekommenderar att du skakar/blandar. Intas 2-3 gånger per dag.

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: 100% ekologiskt ärtprotein isolat från Kanada.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

    

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   350kcal / 1485kJ
   Fett:
   1,7g
   Varav mättade fettsyror:
   0,3g
   Kolhydrater:
   3,2g
   Varav naturligt socker:
   0,4g
   Fibrer:
   2,4g
   Protein:
   80g
   Salt:
   3,75mg

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda