Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Chaga pulver

  75 g

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Chaga från Rawpowder är en näringsrik svamp även kallad sprängticka som växer på björkträd. Den har använts inom folkmedicinen i Ryssland sedan 1600-talet. Chaga som kallas även för kungen av växter är rik på mineraler, aminosyror, fytokemikalier och polysackarider.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Medicinsk svamp

  Rik på mineraler, aminosyror och polysackarider

  Kallas även sprängticka

  • Chaga från Rawpowder är en näringsrik svamp även kallad sprängticka som växer på björkträd. Den har använts inom folkmedicinen i Ryssland sedan 1600-talet. Chaga som kallas även för kungen av växter är rik på mineraler, aminosyror, fytokemikalier och polysackarider. Med 40% extrakt anges koncentrationen av polysackarider som är en av de aktiva ingredienserna i Chaga.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!

   Fyra tips för att stötta immunförsvaret hittar du på vår blogg.


   Rekommenderad användning:
   Ta drygt 1/2-1 tsk (3g-6g) dagligen. Detta instant pulver är färdigt att lösas upp i hett vatten, behöver inte kokas upp. Tillsätt ingefära och manuka honung för dunder dryck. Kan även blandas med juice, smoothies, yoghurt eller drickas som iste.

   Försiktighet:

   Överskrid inte angiven rekommenderad dagsdos. Inte lämpligt för gravida eller ammande. Rådgör med din läkare.

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Produkten är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Sprängticka från björkträd från Sibirien.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   310 kcal / 1298 kJ
   Fett:
   1,7 g
   Kolhydrater:
   55 g
   Varav naturligt socker:
   0,6 g
   Protein:
   2,4 g
   Fibrer:
   30 g

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda