Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Cordyceps pulver

  100 g

  1.0 (1) - Recensioner (0)

  Det ekologiska tibetanska cordycepspulvret är väldigt rikt på näringsämnen och därför även mycket eftertraktad i sitt hemland. Den har traditionellt använts inom Kinesisk medicin

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Medicinsk svamp

  Naturlig energi

  Näringsrik

  • Cordyceps från Rawpowder är en svamp som växer på höga höjder i bland annat Nepal och Tibet. Det ekologiska tibetanska cordycepspulvret är väldigt rikt på näringsämnen och därför även mycket eftertraktad i sitt hemland. Den har traditionellt använts inom Kinesisk medicin för att öka motståndskraften, energi och uthållighet.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!


   Rekommenderad användning:
   1/2 -1 tsk dagligen. Blandas med vatten, yoghurt eller smoothies.

   Försiktighet: Överskrid inte angiven rekommenderad dagsdos. Inte lämpligt för gravida eller ammande. Rådgör med din läkare.

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Produkten är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Ekologiskt cordycepspulver från Tibet.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   366kcal / 1533kJ
   Fett:
   12,6g
   Varav mättade fettsyror:
   1,6g
   Kolhydrater:
   5 g
   Varav naturligt socker:
   0,4g
   Fibrer:
   32,4g
   Protein:
   34,8g
   Salt:
   0,1g

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda