Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Frystorkade hela Jordgubbar

  50 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Ekologiska frystorkade jordgubbar från Rawpowder har en rik och intensiv smak. Jordgubbarna är hela och har ett riktigt härligt crunch. Genom den omsorgsfulla frystorkningsprocessen bevaras många näringsämnen från det nyttiga bäret. Passar utmärkt att ha på yoghurt eller äta rakt av som snacks.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ekologiskt

  Ursprung från Polen

  Frystorkat och näringsrikt

  Upptäck flera produkter inom

  • Ekologiska frystorkade jordgubbar från Rawpowder har en rik och intensiv smak. Jordgubbarna är hela och har ett riktigt härligt crunch. Genom den omsorgsfulla frystorkningsprocessen bevaras många näringsämnen från det nyttiga bäret.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!

   Läs mer om nyttigheter i jordgubbar på vår blogg.


   Användning:
   Passar utmärkt att ha på yoghurt eller äta rakt av som snacks. Helt utan tillsatser, innehåller inget annat än jordgubbar!

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Ekologiska jordgubbar från Polen.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Känslig mot fuktiga miljöer! Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   386kcal/ 1616kJ
   Fett:
   7,5g
   Varav mättade fettsyror:
   2,5g
   Kolhydrater:
   13,8g
   Varav naturligt socker:
   <0,1g
   Fibrer:
   6,1g
   Protein:
   69g
   Salt:
   0,9g

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda