Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Havtorn pulver

  125 g

  5.0 (1) - Recensioner (1)

  Ekologiskt Havtorn pulver från Rawpowder med de mycket vitaminrika havtornsbären. Supernyttiga vildväxande havtornsbuskar är en av de äldsta växterna i vår natur. Förutom mycket C-vitamin, finns också A, B, E, F, K och P-vitaminer.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ekologiskt

  Från vildväxande havtorn

  Inga tillsatser

  • Ekologiskt Havtorn pulver från Rawpowder med de mycket vitaminrika havtornsbären. Supernyttiga vildväxande havtornsbuskar är en av de äldsta växterna i vår natur. Förutom mycket C-vitamin, finns också A, B, E, F, K och P-vitaminer. Den viktigaste substansen i bären är de essentiella fettsyrorna omega 3,6,7 och 9.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!


   Användning:
   2 tsk dagligen, blandas med yoghurt, smoothies eller desserter som glass bl.a. Har en naturlig syrlig härlig smak.

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Ekologiskt havtornspulver från Finland.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Känslig mot fuktiga miljöer! Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   435 kcal / 1831kJ
   Fett:
   15,4g
   Varav Omega-3:
   3,4g
   ​Varav Omega-6:
   4,4g
   ​Varav Omega-7:
   5g
   Kolhydrater:
   64,5g
   Varav naturligt socker:
   0,4g
   Fibrer:
   12,4g
   Protein:
   9,7g
   Salt:
   0,2g
  • Carina J

   Recensiondatum: 2024-05-16

   Mycket bra havtorns pulver, nu slipper jag att ta kapslar. Ekologisk med massor av vitaminer + omega 👍 Jag har gjort smoothie med mandelmjölk, jordgubbar och havtorns pulver, mycket gott. Har även gjort på banan, hallon, kokosmjölk och havtorns pulver. Syrligt och gott på glass

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda