Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Korngräs

  200 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Korngräs från Rawpowder är mycket rik på klorofyll och gjort utav den lummiga delen av kornplantan (Hordeum vulgare). Korngräs innehåller nästan alla näringsämne du behöver få i dig dagligen såsom enzymer, vitaminer, mineraler, karotinoider, klorofyll och olika antioxidanter.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Näringsrikt

  Med klorofyll

  Ekologisk

  Upptäck flera produkter inom

  • Korngräs från Rawpowder är mycket rik på klorofyll och gjort utav den lummiga delen av kornplantan (Hordeum vulgare). Korngräs innehåller nästan alla näringsämne du behöver få i dig dagligen såsom enzymer, vitaminer, mineraler, karotinoider, klorofyll och olika antioxidanter. Proteinet i korngräs innehåller 18 av de 22 essentiella aminosyrorna.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!


   Dosering:
   Ta drygt 1 tsk dagligen i samband med mat. Öka gradvis till en matsked över en 6 veckors period, minska mängden om du upplever utrensningssymptom som huvudvärk.

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Den är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Ekologiskt korngräspulver från Österrike.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   267kcal/ 1110kJ
   Fett
   1,5g
   Varav mättade fettsyror:
   0,2g
   Kolhydrater:
   15,7g
   Varav naturligt socker:
   3g
   Fibrer:
   50,2g
   Protein:
   22,9g
   Salt:
   0,9g

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda