Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Matcha pulver

  100 g

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Matcha från Rawpowder innehåller ekologisk grönt matchate från Japan/Kyoto. Matchate är populärt i Japan och har en fyllig och intensiv smak med en lätt sötma och en aning bitterhet. Téet innehåller en mycket hög halt av antioxidanter och används därför ofta som en hälsokur.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Hög halt antioxidanter

  Mycket smakrikt

  Ekologisk

  • Matcha från Rawpowder innehåller ekologisk grönt matchate från Japan/Kyoto. Matchate är populärt i Japan och har en fyllig och intensiv smak med en lätt sötma och en aning bitterhet. Téet innehåller en mycket hög halt av antioxidanter och används därför ofta som en hälsokur. Grönt te oxideras inte och då bevaras tebladets näring i större utsträckning än svart te.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!


   Dosering:
   Ta drygt en tesked 1-2 gånger per dag. Blandas i te, juicer, smoothies eller bakverk. Matcha te innehåller 4% koffein.

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Produkten är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Ekologiskt matcha grönt te pulver

   Ursprungsland: Japan

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   8,7kcal / 36kJ
   Fett:
   0,18g
   Varav mättade fettsyror:
   0,02g
   Kolhydrater:
   0,9g
   Varav naturligt socker:
   0g
   Fibrer:
   0,8g
   Protein:
   0,8g
   Salt:
   10g

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda