Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Nyponpulver

  300 g

  4.7 (3) - Recensioner (0)

  Mald av hela nyponet, både skal och kärnor används. Nyponpulvret innehåller höga halter av C-vitamin, omega fettsyror och är rik på betakaroten, B1, B2, B3 och mineralerna kalium, kalcium och magnesium. Nypon har dessutom en mycket god syrlig smak.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Från hela nyponet

  Rik på C-vitamin

  Ekologisk

  • Nyponpulver från Rawpowder är mald av hela nyponet, både skal och kärnor används. Nyponpulvret innehåller höga halter av C-vitamin, omega fettsyror och är rik på betakaroten, B1, B2, B3 och mineralerna kalium, kalcium och magnesium. Nypon har dessutom en mycket god syrlig smak. Rawpowders ekologiska nyponpulver kommer från bergskedjan i Anderna i Chile som är fritt från föroreningar och besprutningar, nyponet växer på ett par meterhöga buskar längs kusterna. Frukten är oval, rund, röd-orange. Den är rik på karotener, som ger nyponen sin starka färg och flavonoider (gula färgämnen).

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!


   Dosering:
   Ta drygt 1-2 msk dagligen. Blandas med vatten, juice, smoothies, yoghurt och bakverk. Nyponpulver är rik på vitaminer, mineraler, antioxidanter. Intas i samband med nässelpulver för basisk effekt i kroppen.

   Produkten bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Den är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Ekologiskt nyponpulver från hela nypone tfrån Chile.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   100 g
   Energi:
   310kcal/ 1298kJ
   Fett:
   1,4g
   Varav mättade fettsyror:
   0g
   Kolhydrater:
   63g
   Varav naturligt socker:
   24g
   Fibrer:
   12g
   Protein:
   3,9g
   Salt
   0,02g

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda