Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Psylliumfröskal

  250 g

  5.0 (2) - Recensioner (1)

  Rawpowder Psylliumfröskal är ekologiska psylliumfröskal. De innehåller 85% kostfiber och är en naturlig del i en hälsosam kost. Produkten används för att öka det dagliga fiberintaget. Fibrer binder vatten och bildar gel som “motionerar” tarmen och ger mättnadskänsla.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallas även husk

  Ekologiskt och inga tillsatser

  Nyttiga fibrer för magen

  • Rawpowder Psylliumfröskal är ekologiska psylliumfröskal. De innehåller 85% kostfiber och är en naturlig del i en hälsosam kost. Produkten används för att öka det dagliga fiberintaget. Fibrer binder vatten och bildar gel som “motionerar” tarmen och ger mättnadskänsla.

   Husk kan även användas i brödbaket, morgonmüslin eller i en smoothie. Hela psylliumfrön går oförändrade genom kroppen. De näringsämnen som finns inne i fröet tas upp endast när det krossats och de gelbildande fibrerna är verksamma.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!

   Läs mer om kosten och hjärnhälsan på vår blogg.


   Rekommenderad användning:
   1 matsked tas 1 till 3 gånger per dag eller enligt rekommendation. 1 msk intas med minst 2 deciliter vatten*, juice* eller annan vätska*.

   *= viktigt. Kan innehålla spår av nötter, frön, jordnötter, soja och olika sädesslag.

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Produkten är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Raw psyllium husk* från Indien. *Ekologisk ingrediens

   Kan innehålla spår av andra NÖTTER, FRÖN, JORDNÖT, SOJA och SÄD.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   9,5 kcal
   Fett:
   0,25 g
   Varav mättat fett:
   0 g
   Kolhydrater:
   0,17 g
   Varav sockerarter:
   0 g
   Fibrer:
   4,25 g
   Protein:
   0,05 g
   Salt:
   0 g
  • Marianne H

   Recensiondatum: 2021-03-09

   Jag är nöjd

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda