Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Spirulina pulver

  100 g

  4.7 (3) - Recensioner (1)

  Spirulina är en blågröna alg, som får sin färg tack vare den höga halten klorofyll och fykocyanin. Spirulinaalgen innehåller över hundra näringsämnen bl. a. 18 aminosyror, 16 olika mineraler

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Näringsrik

  Odlad på Hawaii

  Innehåller klorofyll

  • Spirulina från Rawpowder är ett lättupptagligt pulver av blågröna alger som som odlats i specialbyggda sötvattenbassänger på Hawaii. Spirulina är en blågröna alg, som får sin färg tack vare den höga halten klorofyll och fykocyanin. Spirulinaalgen innehåller över hundra näringsämnen bl.a. 18 aminosyror, 16 olika mineraler, spårämnen och 13 olika vitaminer. Den spiralformade algens latinska namn är Arthrospira platensis och Arthrospira maxima och växten trivs bäst i subtropiska och tropiska vatten.

   Alger är en av jordens äldsta livsformer med stort utbud av näring och har uppskattats i århundraden av flera asiatiska kulturer. Modern vetenskap har funnit att det är av stort näringsvärde, och den japanska regeringen klassificerar det som ett funktionellt livsmedel.

   Läs mer om naturliga källor till melatonin på vår blogg.


   Rekommenderad användning:
   Ta en tesked om dagen blandat med vatten eller juice, cirka 30 min före måltider. Mixa gärna med banan och juice för bättre smak.

   Vi rekommenderar att du börjar med halva doseringen de första 2 veckorna för att minimera sidoeffekterna av utrensningen. Kontakta en läkare innan du använder denna produkt om du är under medicinsk behandling, gravid eller ammande. Om du upplever biverkningar ta ett uppehåll och konsultera din läkare.

   Produkten bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Den är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Spirulinapulver från Hawaii.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   386kcal/ 1616kJ
   Fett:
   7,5g
   Varav mättade fettsyror:
   2,5g
   Kolhydrater:
   13,8g
   Varav naturligt socker:
   <0,1g
   Fibrer:
   6,1g
   Protein:
   69g
   Salt:
   0,9g
  • Isabella D

   Recensiondatum: 2023-01-03

   Spirulina har en förmåga att driva ut tungmetaller ur levern ihop med Korngräsjuce och Dulse . En så kallad Heavy Metal Detox.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda