Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Tranbär

  250 g

  4.0 (2) - Recensioner (1)

  Tranbär innehåller en stor mängd proanthocyanider, en flavanoid som ger de dess syrliga smak, de innehåller även C-vitamin och antioxidanter. Tranbärets syrliga friska smak påminner om lingon men är intensivare

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Syrliga tranbär

  Rik på C-vitamin

  Ekologisk

  • Tranbär från Rawpowder innehåller ekologiska tranbär doppade i eko äpplejuice och eko solrosolja. Tranbär innehåller en stor mängd proanthocyanider, en flavanoid som ger de dess syrliga smak, de innehåller även C-vitamin och antioxidanter. Tranbärets syrliga friska smak påminner om lingon men är intensivare och används ofta i mat och bakverk. Tranbär är en lågväxande växt på tuvor med rosa-röda blommor, bären är runda och aningens avlånga. Enligt folktradition blir de godare om den första frosten fått nypa dem innan man plockar dem!

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!


   Dosering:
   Ta drygt 2 msk dagligen. Blanda gärna i yoghurt eller smoothies.

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Produkten är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Ekologiska tranbär, ekologisk äpplejuice, ekologisk solrosolja från Kanada.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   351kcal / 1469kJ
   Fett:
   1,2g
   Varav mättade fettsyror:
   <0,5g
   Kolhydrater: 80,5g
   80,5g
   Varav naturligt socker:
   64g
   Fibrer:
   5,7g
   Protein:
   1,2g
   Salt:
   <0,01g
  • Christina S

   Recensiondatum: 2024-01-01

   Goda och fluffiga.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda