Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Vetegräs

  200 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Vetegräset mer rikt på C-vitamin än apelsin, och dubbelt så rik på vitamin A som morot samtidigt som den innehåller mycket klorofyll. Det är en utmärkt källa till protein och tillhandahåller cirka ett gram protein per tesked

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Vitaminrikt

  Bra proteinkälla

  Ekologisk

  • Vetegräs från Rawpowder är mycket rik på vitaminer, A, B1, 2, 3, 5, 6, 8, B12, C, E och K. Vetegräset mer rikt på C-vitamin än apelsin, och dubbelt så rik på vitamin A som morot samtidigt som den innehåller mycket klorofyll. Det är en utmärkt källa till protein och tillhandahåller cirka ett gram protein per tesked. Protein från vetegräs innehåller 19 av de 22 aminosyror, inklusive alla de åtta essentiella aminosyror (de kroppen inte kan göra för sig själv). Det är en utmärkt proteinkälla för t ex veganer.

   Vetegräset kommer från den lummiga tillväxten av unga veteplanta (Triticum aestivum). Fastän vete har använts som ett spannmål i årtusenden, har denna del av plantan konsumerats av människor i forskningssyfte på dess effektivitet som ett kosttillskott sedan 1930-talet. Den är packad med näringsämnen, inklusive viktiga vitaminer, mineraler, enzymer, fytonäringsämnen och alla essentiella aminosyror. Den innehåller också antioxidanter som klorofyll. Vetegräs innehåller bara 10-15 kalorier per tesked.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!


   Dosering:
   Ta drygt 1 tsk dagligen blandat med mat, vatten eller i juice. Öka gradvis till en matsked över en 6 veckors period, minska mängden om du upplever utrensningssymptom som huvudvärk.

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Ekologiskt vetegräspulver från Österrike.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   239kcal/ 1000kJ
   Fett:
   3,1g
   Varav mättade fettsyror:
   0,5g
   Kolhydrater:
   61g
   Varav naturligt socker:
   8,8g
   Fibrer:
   30,8g
   Protein:
   3,8g
   Salt:
   <0,01mg

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda