Din varukorg är tom

  Re-fresh

  Collagen Hyaluron plus med C-vitamin

  150 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Innehåller marint kollagen av högsta kvalité, vegetabilisk Hyaluron och naturligt vitamin C från acerolabär

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Lättupptagligt hydrolyserat marint kollagen

  Hög dagsdos av kollagen och hyaluron

  med C-vitamin och apelsinsmak

  • Collagen Hyaluron från re-fresh innehåller marint kollagen av högsta kvalité, vegetabilisk Hyaluron och naturligt vitamin C från acerolabär.

   Kollagen är ett protein som finns i bindväv, hud, ben, senor, leder, ligament och brosk samt hår, naglar och flera av kroppens viktiga organ. När kroppen åldras förlorar den kollagen ur vävnaderna som gradvist tappar spänst och elasticitet. Näringsbrist, ensidig kost och för mycket sol sliter hårt på kollagendepåerna och det kan behövas fylla på dem med ett lättupptagligt protein.

   Marint kollagen har den högsta biotillgängligheten och absorberas snabbare och mer effektivt av kroppen, jämfört med andra kollagensorter. Storleken på kollagenmolekylen är noga utvald för bästa upptag i människokroppen. Den unika strukturen på aminosyrorna som finns i Collagen Hyaluron är därför mycket gynnsamt för hud och leder.

   Hyaluron är en molekyl som binder vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt och förser huden och lederna med fukt. Hyaluron finns i bindväven under huden i hela kroppen. När vi åldras åretskappar kroppen inte hyaluron i samma takt som den bryts ner och vävnader blir torrare och mindre elastiska.

   Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för normal funktion av hud, brosk och benstomme. Produktens vitamin C kommer från acerolabär och har hög biotillgänglighet.

   Kollagen i Re-fresh Collagen Hyaluron kommer från vit konsumtionsfisk, i ett miljövänligt tillvaratagandet av biprodukter från rensarbetet. Produkten innehåller naturligt apelsinarom och stevia 0,1% samt naturlig kulör från betakaroten.

   Maricol™ Collagen Hyaluron är fri från purin och passar därför även personer med gikt.

   Finns även i kapslar här


   Dosering:
   Tag 1 matsked Collagen Hyaluron till ca 1 dl vatten/juice. Skaka allt i en shaker eller rör/ vispa med gaffel. Dosen ger hela 4,7 g kollagen. Använd kollagen som en del av en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

   Allergiinformation:
   Kollagenproteinet har utvunnits från vit matfisk. Iakttag försiktighet vid födoämnesallergier. Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser per 5g (1 portion): Maricol™ (fisk) kollagen 4700 mg, Hyaluronsyra (veg) 100 mg, Acerola 280 mg (ger 44,9 mg naturlig vitamin C som ger 51% av dagsbehovet), naturligt apelsinarom och naturlig sötning stevia 0,1%.

   Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   2 kapslar
   % av DRI
   Marint collagen
   1000 mg
   **
   Hyaluronsyra
   58 mg
   **
   Vitamin C
   50 mg
   62
   Zink
   10 mg
   100
   Biotin
   100 mcg
   200
   Näringsinnehåll per:
   Aminosyror 2 kapslar
   Essentiella aminosyror
   Lysin
   3,5
   Treonin
   2,7
   Leucin
   2,6
   Fenylalanin
   2,4
   Valin
   2,0
   Isoleucin
   1,5
   Histidin
   1,3
   Metionin
   0,8
   Icke essentiella aminosyror
   Arginin
   8,9
   Glycin
   20,9
   Prolin
   12,6
   Glutamin
   11,6
   Hydroxprolin
   10,5
   Alanin
   8,3
   Asparagin
   5,1
   Serin
   3,5
   Hydroxlysin
   1,5
   Tyrosin
   0,4
   Cystein
   0,03

   DRI = dagligt referensintag
   **DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda