Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Red Chestnut

  10 ml

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Red Chestnut Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar.

  Fri frakt över 249 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  Vid stark oro för andra

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.
   De är helt ofarliga, har inga biverkningar. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Oro för andra, för starkt laddat energiband till någon närstående, överdriven och oftast onödig oro.

   Övriga symptom: Oro och rädsla för andras välbefinnande. Befarar alltid det värsta. Förväxlar sin överdrivna oro med äkta kärlek. Lider för dem man älskar och följden av detta bli ångestladdade och neurotiska förhållanden. Med sina negativa förväntningar skadar man både sig själv och dem man oroar sig för.

   Positiv förändring: Besitter mod att hjälpa andra i svåra situationer och förmågan att behålla lugn, utstråla trygghet och ge hjälp vid olyckor. Byter sina orostankar mot positiva välgångsönskningar.

   Affirmation: ”Vi är alla beskyddade och allt ordnar sig till det bästa”.

   ”För dem som finner det svårt att inte oroa sig för andra. Har ofta upphört att hysa oro för egen del, men kan lida mycket för närstående och är ofta ängsliga för att någon hemsk olycka ska drabba dem.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning:
   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomsteressenskoncentrat i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ett eller flera glas i små klunkar under hela dagen.

   Direkt i munnen:
   I nödsituationer eller när man inte har tillgång till vatten, kan man droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer för att uppnå optimal effekt.

   Blanda en egen behandlingsflaska:
   Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (ej kolsyra) och ca 5 ml konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomsteressens (upp till max 8 olika blomsteressenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Upprepa så ofta som behövs, minst 4 gånger om dagen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer.

  • Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda