Din varukorg är tom

  Weleda

  Rhinodoron

  20 ml

  4.7 (7) - Recensioner (2)

  Används för att fukta, Rengöra ochvårdanäsans inre, speciellt för torra och irriterade slemhinnor samt skorpbildningar som den hjälper till att återuppbygga och läka.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Vid torr och irriterad näsa

  Från Weleda

  Upptäck flera produkter inom

  • Rhinodoron från Weleda används för att fukta, rengöra och vårda näsans inre, speciellt för torra och irriterade slemhinnor samt skorpbildningar som den hjälper till att återuppbygga och läka. Rhinodoron kan även användas förebyggande vid t ex torr inomhusluft och som lindring vid snuva, även under hösnuvesäsongen när slemhinnorna kan vara mycket irriterade. Rhinodoron fungerar också till spädbarn. Den kan utan problem användas under längre tid.

   Produkten innehåller Aloe Vera gel i fysiologisk saltlösning, det innebär att salthalten är anpassad till den mänskliga kroppsvätskan och lösningen tolereras då väl av slemhinnorna

   Det unika spraysystemet innebär att man inte behöver tillsätta konserveringsmedel till innehållet då ventil- och filtersystemet säkert förhindrar mikrobiell kontaminering av flaskinnehållet från sekret ur näsan eller inströmmande luft. Detta garanterar alltid en hygienisk användning även under längre tid.

   Se hela vårt sortiment från Weleda här!


   Användning:
   Vuxna och barn över 6 år 2-6 ggr dagligen 1-2 spray i varje näsborre.
   Små barn och spädbarn 2-6 ggr dagligen 1 spray i varje
   näsborre

   Steg för användning 1
   1. Rengör näsan grundligt
   2. Ta bort skyddslocket
   3. Håll sprayflaskan lodrätt och pressa ner spraydelen tills det kommer en dusch

   Steg för användning 2

   Vuxna och barn från 6 år: 2-6 gånger dagligen 1-2 sprayduschar i varje näsborre.
   Spädbarn och barn till 6 år: 2-6 gånger dagligen 1 spraydusch i varje näsborre.
   Vuxna och barn från 6 år Luta huvudet åt sidan och för in spraydelen i den ena näsborren. Håll flaskan lodrät och spraya genom att pressa ner spraydelen en gång. Det rekommenderas att samtidigt andas in genom näsan och hålla för andra näsborren. Spädbarn och barn till 6 år: Lägg ner barnet och luta huvudet åt sidan. Spraya in i näsborren genom att pressa ner spraydelen en gång. För spädbarn ska man spraya försiktigt, så att sprayen inte utövar för mycket tryck på de ömtåliga nässlemhinnorna
   4. Upprepa behandlingen i den andra näsborren.
   5. Torka rent spraydelen efter användningen och sätt på skyddslocket. Av hygieniska själ bör man aldrig låna ut sprayen till andra personer. Dra aldrig av spraydelen av flaskan. Om sprayfunktionen skulle fungera sämre en kort stund (t.ex. pga ej lodrät ställning av flaskan) används pumpmekanism ett par gånger i lodrät position tills spraymolnet sprayas ut igen.

   OBS! Använd ej efter näsoperationer och skador i näsområdet eller vid överkänslighet mot Aloe Vera.
   Vid användning enligt rekommendation finns inga särskilda betänkligheter. Informera din läkare (apotekare, vården) om du har någon allergi eller intar andra mediciner. Rhinodoron kan användas under graviditet och amning.

   FYI – Av tekniska skäl kan flaskan inte tömmas fullständigt. Det har dock tagits hänsyn till den resterande vätskemängden vid fyllningen. Används före utgångsdatum som anges efter timglassymbolen.

  • Ingredienser: 1 g lösning innehåller 5 mg natriumklorid, 5 mg kaliumklorid, 5 mg Aloe Vera gel, sterilt vatten.

   Förvaring: Förvaras utom syn- och räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

  • Barbro E

   Recensiondatum: 2020-12-28

   bra

   Elisabeth J

   Recensiondatum: 2020-11-26

   Bästa näsoljan.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda