• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  Rio Amazon

  Maca

  60 kaps

  5.0 - Recensioner (0)

  Ett kosttillskott som anses särskilt vitaliserande för körtelsystemet som producerar de hormoner som kroppen behöver för att vara i balans. Maca kan därför vara verksamt vid PMS och klimakteriebesvär.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Full med näringsämnen

  För energi

  Vegansk

  • Maca kapslar från Rio Amazon är ett kosttillskott som anses särskilt vitaliserande för körtelsystemet som producerar de hormoner som kroppen behöver för att vara i balans. Maca kan därför vara verksamt vid PMS och klimakteriebesvär. Om Maca har den stärkande och balanserande effekten på körtelsystemet, som den påstås ha, kan den inverka gynnsamt även vid utmattning och stress som orsakats av obalanser i körtlarnas hormonsekretion.

   Ända sedan spanjorerna kom i kontakt med Inkariket finns användningen av Macaroten dokumenterad. Indianerna hade då känt till rotens vitaliserande och kraftfulla egenskaper i många generationer. Indianska kvinnor använde och använder den än idag för att hålla sig friska och starka, genom livets alla skeden, när hormonförändringar är som mest påtagliga såsom inför menstruationer, efter barnafödande och amning och under klimakteriet. Maca anses vara mycket stärkande för lusten och energin hos både män och kvinnor.

   Maca är mycket känt runt om i världen tack vare sin enorma mängd näringsämnen som den innehåller och är populär bland kunder i alla åldrar, även idrottare i alla klasser.


   Dosering: Ta 1-2 kapslar, 3 gånger dagligen före mat.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda