Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Rock Rose

  10 ml

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Dr Bach blomessens med Rock Rose. Blomessenser är en typ av växtbaserade kosttillskott.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Original Bach

  Används enskilt eller i kombination

  Blandas i vatten

  Upptäck flera produkter inom

  • Rock Rose (Helianthemum nummularium)

   Affirmation: ”Jag väljer att använda mig av min dolda inre kraft.” Kan användas var för sig eller i kombination med andra blomessenser, innehåller alkohol.

   Blomessenser är en typ av växtbaserade kosttillskott och anses vara ett komplement till den dagliga kosten. Dessa essenser är vanligtvis gjorda av blommor och kan tas oralt. Varje blomma har sin egen biologiska energi och struktur som gör den unik. Dess DNA, cellulära struktur, och kemiska sammansättning kan vara annorlunda från andra blommor, även om de tillhör samma art. Denna unika biologi kan ge blomman sina speciella egenskaper som färg, doft, och form.

   Framställning:
   Rock Rose produceras av Healingherbs Ltd i England med kärlek och fokus på högkvalitativa ingredienser. För detta ändamål samlas blommor och växtdelar från orörd natur och alla modertinkturer tillverkas för hand av Julian Barnard, grundaren av Healingherbs. Detta garanterar att Rock Rose blomessens är av högsta kvalitet och renhet. Precis som alla Bach blomessensprodukter från företaget Healingherbs, så tillverkar Healingherbs fortfarande idag Rock Rose blomessens enligt Dr. Bachs originalrecept. Därför innehåller Original Rock Rose även konjak för konservering – som Bach en gång beskrev det.

   Den lilla 10 ml-flaskan är platsbesparande och perfekt att ta med sig i en liten väska.

   Användning:
   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomessenskoncentrat dagligen i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick långsamt i små klunkar. Vid behov kan upp till 4 glas per dag konsumeras, fördelat över morgon, lunch, eftermiddag och kväll.

   Direkt i munnen: Har man inte tillgång till vatten går det bra att droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna i munnen en stund innan du sväljer. Det kan upprepas upp till 4 gånger om dagen, fördelat över morgon, lunch, eftermiddag och kväll.

   Egen blandning: Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (utan kolsyra) och ca 5 ml konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomessens (upp till max 8 olika blomessenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Håll kvar dropparna en stund i munnen innan du sväljer. Det kan upprepas upp till 4 gånger om dagen, fördelat över morgon, lunch, eftermiddag och kväll.

   Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  • Innehåll: Rock Rose innehåller 1 del blomessensmodertinktur till 400 delar konjak per rekommenderad daglig dos.

   Ingredienser: Konjak (alk.40%vol.), blomessensmodertinktur av Rock Rose (Helianthemum nummularium)

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda