Din varukorg är tom

  Healthy Bee

  Royal Jelly

  30 kaps

  5.0 (5) - Recensioner (1)

  Även kallad bidrottninggelé, är naturens nektar för hälsa & skönhet. Bidrottningelé/Royal Jelly har ett brett spektrum av näringsämnen och en mängd olika användningsområden.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  1000mg

  Främja fertilitet

  Naturligt kollagen

  • Royal Jelly 1000mg från Healthy Bee, även kallad bidrottninggelé, är naturens nektar för hälsa & skönhet. Bidrottningelé/Royal Jelly har ett brett spektrum av näringsämnen och en mängd olika användningsområden. Den unika sammansättningen av ämnen samverkar synergetiskt med varandra vilket gör att summan av alla ämnena tillsammans har en större näringsmässig effekt än vad varje isolerat ämne har var för sig. Komplexiteten i Bidrottningelén medför att användningsområdena är mycket varierande.

   Du kan till exempel använda gelén vid följande exempel:

   • Gelen är mycket rik på protein och innehåller naturligt kollagen. Kollagen bygger bland annat upp hudens bindväv och när vi åldras minskar hudens förmåga att nybilda kollagen.
   • Bidrottninggelé är därför ett utmärkt tillskott för den som vill hålla huden mjuk och smidig. Dessutom är Bidrottningelé rikt på pantotensyra som inverkar gynnsamt på hud, hår och naglar.
    Traditionellt har Bidrottninggelé länge använts av kinesiska kvinnor för att främja femininiteten.
   • Gelén fungerar hormonreglerande och kan hjälpa mot PMS, klimakteriebesvär och humörsvängningar. Enligt kinesiskt sätt att se fungerar Bidrottningelé ”öppnande” och ”utvidgande” vilket hjälper vid blockeringar och spänningar och kan därför hjälpa de som lider av menstruationskramper och svårigheter att slappna av sexuellt.
   • Bidrottninggelé rekommenderas av traditionellt orienterade kinesiska läkare för att främja fertiliteten, både för kvinnor & män för att höja vitaliteten. Gelén sägs kunna stimulera sädesproduktionen hos män och ge en mer levnadsduglig säd.
    Bidrottningelens hormonreglerande egenskaper kan även hjälpa vid mycket torr hy.

   Finns även i 60 kapslar här!


   Dosering:
   1-2 kapslar, kan tas dagligen som ett allmänt stärkande kosttillskott. 1000mg per dag rekommenderas vid svårare PMS och klimakteriebesvär, vid långvarig stress, hormonrelaterad ungdomsacne, mycket torr hy eller torra eksem, vid onormalt håravfall, för att främja lusten och fertiliteten.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Bidrottningsgelé, sojabönsolja, gelatin, veg.olja, bivax, lecitin, glycerol.

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   2 kapslar
   Bidrottningsgelé
   1000 mg
   2000 mg
  • Catrin W

   Recensiondatum: 2024-07-03

   Ett måste för kvinnor över 50. Ger ny energi och inga nattsvettningar. Ta två kapslar för att få full effekt.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda