Din varukorg är tom

  Silicea

  Silicea original

  60 kaps

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Silicea original innehåller bara naturliga ingredienser utan tillsatser, utvalda näringsämnen för hår, hud och naglar.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Inga tillsatser

  Hår, hud och naglar

  Originalet från 1968

  • Silicea original från Hübner är vegetabiliskt kosttillskott med utvalda näringsämnen för hår, hud och naglar. Kapslar med naturliga ingredienser, fria från konserveringsmedel, socker och gluten. En förutsättning för välmående hår och hud är att rätt näring når hårrötterna och huden inifrån. Original Silicea är originalet från 1968 och är ett av Sveriges mest köpta kosttillskott för att bibehålla ett tjockt vackert hår, frisk elastisk hud och starka naglar.


   Dosering: Endast en kapsel per dag. Kapseln sväljes tillsammans med vätska. Kapseln är delbar och innehållet kan blandas med vätska eller i mat. För att säkerställa ett gott resultat bör Original Silicea användas under minst 2 till 6 månader. Kan upprepas som kur vid behov.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Ingredienser: Kiseldioxid, zinkglukonat, manganglukonat, natriumselenit, biotin (vitamin B7). Fyllnadsmedel: majsstärkelse. Vegetabilisk kapsel bestående av hydroximetylpropylcellulosa.

   Förvaring: Torrt och utom räckhåll för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda