Din varukorg är tom

  Octean

  Silicea Schampo

  200 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Ett noggrant sammansatt schampo som är skonsamt både för hår och hårbotten. Silicea Schampo är utvecklat för att stimulera hårsäckar och motverka håravfall, samt ge håret styrka och volym.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Stärker håret

  för ett märkbart tjockare hår

  Ger kraftfull och härlig volym Mot håravfall

  • Schampo från Silicea-serien är ett noggrant sammansatt schampo som är skonsamt både för hår och hårbotten. Silicea Schampo är utvecklat för att stimulera hårsäckar och motverka håravfall, samt ge håret styrka och volym. Den exklusiva formulan med Silicea och Biotin stärker håret och ger ett märkbart tjockare hår samtidigt som det vårdar, återfuktar och tillför näring


   Många i Skandinavien har ett tunt och flygigt hår, dessutom försämras ofta hårkvaliteten med åren. Bristfällig kost, stress eller infektion är exempel på orsaker som kan göra att håret tillfälligt tunnats ut och man upplever att man tappar mer hår än vanligt. Dessutom sliter flitig användning av olika färgpreparat, kemikalier och värmeverktyg på håret. Därför är det viktigt att ge rätt näring till hårrötterna för att behålla ett välmående och tjockt hår. Silicea Schampo är utvecklat för att stimulera hårsäckar, motverka håravfall och ge håret styrka och volym - samtidigt som det stärker håret från roten.

   Den exklusiva formulan ger håret lyster och volym samtidigt som den vårdar, återfuktar och tillför näring. För ett tjockt, välmående hår från rot till topp. Silicea Schampo används enkelt för normalt till tunt & torrt hår samt vårdande för hårbotten. Använd som vanligt schampo i fuktigt hår och sköljs sedan noggrant. Efter schamponering används ditt vanliga favoritbalsam.

  • Ingredienser: Aqua, disodium laureth sulfosuccinate, cocamidopropyl betaine,disodium cocoamphodiacetate, lauryl glucoside, hydrated silicea, glyceryl laurate, glycol distearate, biotin, cymbopogonwinterianus herb oil, cinnamomum camphora linalooliferum leaf oil, citrus aurantium dulcispeel oil expressed, citrus limon peeloil, cymbopogon martini oil, citrus reticulata peel oil, hydrolyzed weat protein, sodium chloride, lactid acid, parfum, guar hydroxypropyltrimoniumchloride, citronellol, d-limonene, potassiumsorbate, linalool, geraniol, sodium benzoate, citral, coumarin, tin oxide, mica, ci77891, xanthan gum.

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda