Din varukorg är tom

  CareMe

  SleepCare

  60 kaps

  4.3 (21) - Recensioner (9)

  Med SleepCare varvar du ner, sover gott och vaknar pigg och utvilad redo för att ta dig an en ny dag fylld med energi!

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med hjärtstilla, saffran & grönmynta

  För bättre sömnkvalitet

  Vakna pigg - utan dåsighet

  Upptäck flera produkter inom

  • Sov Gott, Må Bättre. SleepCare från CareMe är ett nytt kosttillskott för sömn och stress. Med SleepCare varvar du ner, sover gott och vaknar pigg och utvilad redo för att ta dig an en ny dag fylld med energi!

   SleepCare innehåller naturliga växtextrakt från grönt te, saffran, hjärtstilla, svartpeppar och grönmynta i kombination med vitamin B6. Patenterade växtextraktet DailyZz™ ger stöd för naturlig sömn, avslappning och bidrar till förbättrad sömnkvalitet.

   God sömn = Livskvalitet
   En god sömn innebär att kroppen får slappna av och återhämta sig, samtidigt som kroppens reparationsarbete pågår. SleepCare är speciellt framtagen för att minska oro och ångest, för avslappning och snabbare insomning, den gynnar dessutom en mer kvalitativ sömn utan många uppvaknanden pg a tankar som snurrar.

   Vakna pigg och alert – utan dåsighet morgonen därpå! Förbättrad koncentration och fokus såväl som en ökad reaktionsförmåga under nästkommande dag. Med dessa egenskaper skiljer sig SleepCare åt från många andra sömnprodukter på marknaden. SleepCare är heller inte beroendeframkallande och du kan upphöra med produkten utan några efterkänningar eller biverkningar.

   Känslomässig balans och positiv sinnesstämning med saffran
   Saffran har en förmåga att bidra till att nervositet och oro minskar, har lugnande egenskaper och hjälper kroppen att slappna av. Vid regelbundet intag kan även humör och sinnesstämning förbättras.

   Med DailyZz™ och Vitamin B6
   I SleepCare’s unika sammansättning ingår DailyZz™, ett patenterat extrakt av naturligt ursprung som innehåller höga polyfenolhalter av grönt te och grönmynta. Studier på DailyZz en tydligt förbättrad sömnkvalitet. *

   Polyfenolerna i DailyZz™ har flera sömnfrämjande egenskaper. Det aktiva ämnet rosmarinsyra i grönmynta har en positiv effekt på djupsömnen och mentol har bl a en avslappnande effekt på musklerna. Grönt te verkar lugnande och avstressande samt visar positiva effekter på den kognitiva förmågan orsakad av sömnbrist.

   Vitamin B6 främjar nervsystemets normala funktion. Vitaminet behövs för bildandet av serotonin och noradrenalin, som båda påverkar vår sinnesstämning och normala psykologiska funktion.

   Hjärtstilla för inre lugn
   Extrakt av växten Hjärtstilla verkar lugnande och bidrar till normal funktion av nervsystemet. Hjärtstilla har traditionellt använts för att reglera ojämna hjärtslag (takykardi) orsakat av stress och ångest.

   Svartpeppar för bättre upptag
   I SleepCare finns även piperin som är en antioxidant av svartpepparextrakt. Piperin är noga studerat och försäkrar dig om ett optimalt upptag av vitamin B6.

   DCG Nordics serie med kosttillskott CareMe® erbjuder rena produkter utan onödiga tillsatser. Kapseln är vegetabilisk och är gjort av cellulosa. Kosttillskottet innehåller heller inga färg- eller konserveringsmedel och är tillverkat enligt HAACP och GMP standard.   Dosering: Två kapslar en halvtimme innan sänggående. Ej under graviditet och amning.

   Effekten på sömn märks vid regelbundet intag inom 1-2 veckor som regel. Den förstärks över tid.

   Dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.   *1.Kemin Internal Document TD-19-6000, A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study to Assess the Effects of a Proprietary Spearmint Extract Blend, on Sleep in Healthy Men and Women. DailyZz sleep study conducted by Dr. Michael Grandner, Univ. of Arizona, 2020. Publication for peer review under development.

  • Ingredienser: Hjärtstilla extrakt 4:1 (L. cardiaca), DailyZz (13,5% rosmarinsyra och EGCG från extrakt av grönmynta (M. spicata) och grönt te (C. sinensis)), saffranextrakt (C. sativus), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), rismjöl, svartpepparextrakt (P. nigrum), vegetabilisk kapsel av cellulosa.

   DailyZz är ett registrerat varumärke av Kemin Industries, Inc

   Förvaring: Torrt, i rumstemperatur och utom räckhåll för barn.

   Näringsinnehåll per:
   2 kapslar
   % DRI*
   Hjärtstilla
   500 mg
   **
   Grönmynta
   388 mg
   **
   Grönt te
   97 mg
   **
   Saffran (1,5% safranal)
   30 mg
   **
   Vitamin B6 (pyridoxin)
   20 mg
   1428
   Svartpeppar (95% piperin)
   6,4 mg
   **

   *DRI = dagligt referensintag **DRI ej fastställt

  • Hanna C

   Recensiondatum: 2023-12-05

   Provade dessa och har sovit igenom nätterna nu för första gången på jag vet inte hur länge. Åratal. Brukade alltid vakna och inte kunna somna om på flera timmar och sedan var jag jättetrött på morgonen.  Så de funkar för mig ! 

   Jessica J

   Recensiondatum: 2024-02-20

   SleepCare med saffran och B vitamin har gett tonårsdottern mycket god sömn igen! Bra service, leverans och produkter jag inte alltid hittar så lätt annars. 

   Birgitta L

   Recensiondatum: 2024-04-30

   Dessa hjälper mig att bli lugn och avkopplad samt att jag sover mkt bättre

   Margaretha R

   Recensiondatum: 2024-04-29

   Hjälper faktiskt.

   Eva I

   Recensiondatum: 2023-12-11

   Tycker att jag sover en lugnare sömn med mindre vaket perioder. Så totalt sett får jag en bättre sömn.

   Margareta P

   Recensiondatum: 2023-11-22

   Fungerade precis som utlovats, avslappnande och rogivande. Jag sov gott!

   Per E

   Recensiondatum: 2024-01-15

   Fungerar inte alls på mig, somnade ännu sämre

   Anita S

   Recensiondatum: 2023-12-12

   Fungerat bra!

   Nina K

   Recensiondatum: 2023-11-27

   Funkar faktiskt bra. 

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda