Din varukorg är tom

  Sonnentor

  Te Johannesört

  60 g

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Ekologiskt te med johannesört från Sonnentor som har en mild, gräsaktig smak och består av torkade delar från hela johannesörten. Den delikata doften av gräs påminner om grönt te och funkar bra ihop med sallader och pastarätter. Latinskt namn Hypericum perforatum. Packad för hand av Sonnentor.

  Alla Sonnentors produkter är ekologiska, noga utvalda och av högsta kvalitet. Sonnentor grundades i Österrike 1988 av Johannes Gutmann vars affärsidé är att samla landsbygdens specialiteter som te och kryddor, sockerfri frukt och andra produkter – under ett varumärke som symboliseras av en “leende sol”.  Användning


  Krossa försiktigt en rågad tesked (2 g) i en kopp och fyll upp med 2 dl kokande vatten. Låt dra upp till 10 minuter.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Torkad ekologisk ört

  Packad för hand

  Påminner om grönt te i smaken

  • Ekologiskt te med johannesört från Sonnentor som har en mild, gräsaktig smak och består av torkade delar från hela johannesörten. Den delikata doften av gräs påminner om grönt te och funkar bra ihop med sallader och pastarätter. Latinskt namn Hypericum perforatum. Packad för hand av Sonnentor.

   Alla Sonnentors produkter är ekologiska, noga utvalda och av högsta kvalitet. Sonnentor grundades i Österrike 1988 av Johannes Gutmann vars affärsidé är att samla landsbygdens specialiteter som te och kryddor, sockerfri frukt och andra produkter – under ett varumärke som symboliseras av en “leende sol”.

   Se hela vårt sortiment av Sonnentor här!

   Användning
   Krossa försiktigt en rågad tesked (2 g) i en kopp och fyll upp med 2 dl kokande vatten. Låt dra upp till 10 minuter.

  • Ingredienser: Ekologisk johannesört (med ursprung från Rumänien)

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi (kJ/kcal)
   1057/256
   Fett
   2.3 g
   varav mättat
   0.8g
   Kolhydrater
   20.8g
   varav sockerarter
   6.8g
   Protein
   11.5g
   Salt
   0.02g

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda