Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Sweet Chestnut

  10 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Sweet chestnut Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras.  

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Balanserar dina sinnen

  För självförtroendet

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Sweet chestnut Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

   De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Obalans, osäkerhet, obeslutsamhet, skiftande humör

   Övriga symptom: Den djupaste ångest man kan uppleva. Alla försök att ändra på den personliga situationen misslyckades, alla dörrar känns stängda. Man känner sig helt ensam och totalt utlämnad då ingen hjälp finns att få. En existentiell ångest som sällan visas utåt men upplevs mycket starkt inombords. Känslan att man inte kan uthärda den. Tidpunkten för fullständig nedbrytning känns mycket nära.

   Positiv förändring: Känsla av befrielse och själsligt lugn. Förtröstan och djup tro på en högre ordning. Första steget i en avgörande utveckling och mod att gå genom det mörka utan att ge upp. Man utvecklar en djup förståelse för människor i liknade situationer och blir därmed en ovärderlig hjälp för andra i framtiden.

   Affirmation: ”Efter det djupaste mörker kommer det starkaste ljuset”.

   ”För de ögonblick som vissa människor upplever då ångesten är så stor att den ter sig outhärdlig. När det känns som om kropp och själ nått sina yttersta gränser och inte längre mäktar mer. När det känns som om inget annat än förgörelse och förintelse återstår att möta.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning:
   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomsteressenskoncentrat i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ett eller flera glas i små klunkar under hela dagen.

   Direkt i munnen:
   I nödsituationer eller när man inte har tillgång till vatten, kan man droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer för att uppnå optimal effekt.

   Blanda en egen behandlingsflaska:
   Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (ej kolsyra) och ca 5 ml konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomsteressens (upp till max 8 olika blomsteressenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Upprepa så ofta som behövs, minst 4 gånger om dagen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer.

  • Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda