Din varukorg är tom

  Tears

  Te Earl Grey

  15 tepåsar

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  TEArs Earl Grey är ett ekologiskt svart te med klassisk smak av frisk bergamott. Innehåller 15 ekologiska pyramidformade tepåsar gjorda av majsstärkelse som går att kompostera.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  ekologiskt svart te

  Komposterbar påse av majsstärkelse

  Naturliga smakämnen

  Upptäck flera produkter inom

  • Detta ekologiska te har odlats helt utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel. Téets smakämnen är helt naturliga och kommer från exakt den frukt, ört, blomma eller bär som står på förpackningen. Att varenda molekyl i den här produkten antingen är komposter- eller återvinningsbar knyter även ihop hela hållbarhetssäcken väldigt snyggt, om vi får säga det själva. Kan man bli annat än tårögd?

   Innehåller 15 ekologiska pyramidformade tepåsar gjorda av majsstärkelse som går att kompostera. Resten av den här förpackningen går självklart att återvinna som papper.

   Smakerna har tagits fram med kärlek på ringön i Göteborg.

   Förpackningen innehåller 15 st pyramidformade tepåsar av majsstärkelse som går att kompostera. Allt i den här förpackningen går att återvinna.

  • Ingredienser: Svart te från Rwanda*, naturlig arom av bergamott. *Från ekologisk odling.

   Förvaring: Förvara torrt, i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda