Din varukorg är tom

  Tears

  Te Sencha

  15 tepåsar

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  TEArs Sencha är ett ekologiskt grönt te. Innehåller 15 logiska pyramidformade tepåsar gjorda av majsstärkelse som går att kompostera.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  ekologiskt grönt te

  Komposterbar påse av majsstärkelse

  Naturliga smakämnen

  Upptäck flera produkter inom

  • Detta ekologiska te har odlats helt utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel. Téets smakämnen är helt naturliga och kommer från exakt den frukt, ört, blomma eller bär som står på förpackningen. Att varenda molekyl i den här produkten antingen är komposter- eller återvinningsbar knyter även ihop hela hållbarhetssäcken väldigt snyggt, om vi får säga det själva. Kan man bli annat än tårögd?

   Innehåller 15 ekologiska pyramidformade tepåsar gjorda av majsstärkelse som går att kompostera. Resten av den här förpackningen går självklart att återvinna som papper.

   Smakerna har tagits fram med kärlek på ringön i Göteborg.

   Förpackningen innehåller 15 st pyramidformade tepåsar av majsstärkelse som går att kompostera. Allt i den här förpackningen går att återvinna.

  • Ingredienser: Grönt sencha-te från Kina* *Från ekologisk odling.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda