Din varukorg är tom

  Teekanne

  Te Fänkål

  20 tepåsar

  4.8 (5) - Recensioner (0)

  Ett välgörande och milt te som sedan århundraden har använts för sin maglugnade effekt. Fänkålste består av fröna från fänkålsfrukten.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  100% fänkålsfrö

  Maglugnande

  Sötaktig smak

  Upptäck flera produkter inom

  • Fänkålste från Teekanne är ett välgörande och milt te som sedan århundraden har använts för sin maglugnade effekt. Fänkålste består av fröna från fänkålsfrukten, téet har kryddig god doft och har en sötaktig smak.

   Teekannes tepåsar är så kallade dubbelfackpåsar, även kända som ”genomflödespåsen”, som tillåter vattnet att tränga in genom alla fyra sidorna under den tid téet står och drar. Detta ger starkare, mera aromrikt té och inget klister används. Praktiskt, hygieniskt och ekonomiskt.

   Ört & frukttéer är inte bara ett gott alternativ till vanligt té och kaffe. De är också betydligt nyttigare. Teekanne är en av världen mest betydande tillverkare av örtteer och producerar téer med högsta kvalitet.

   Du hittar alla teer från Teekanne här!

  • Ingredienser: Fänkålsfrö (Odlade i Tyskland)

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda