Din varukorg är tom

  Teekanne

  Te Kamomill

  20 tepåsar

  5.0 (3) - Recensioner (1)

  Består endast av blommorna från kamomillen som är en av de mest använda medicinalväxterna med bl a rogivande egenskaper.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  100% kamomillblommor

  Rogivande

  Mild smak

  Upptäck flera produkter inom

  • Kamomillte från Teekanne består endast av blommorna från kamomillen som är en av de mest använda medicinalväxterna med bl a rogivande egenskaper. Drick med fördel gärna en kopp kamomillte före sänggåendet. Kamomillte är också mycket omtyckt i förkylningstider.

   Teekannes tepåsar är så kallade dubbelfackpåsar, även kända som ”genomflödespåsen”, som tillåter vattnet att tränga in genom alla fyra sidorna under den tid téet står och drar. Detta ger starkare, mera aromrikt té och inget klister används. Praktiskt, hygieniskt och ekonomiskt.

   Ört & frukttéer är inte bara ett gott alternativ till vanligt té och kaffe. De är också betydligt nyttigare. Teekanne är en av världen mest betydande tillverkare av örtteer och producerar téer med högsta kvalitet.

   Du hittar alla teer från Teekanne här!

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos. Ej vid graviditet, amning eller till barn.

  • Ingredienser: Kamomillblommor

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

  • Gerarda K

   Recensiondatum: 2024-06-06

   Teet är lugnande vilket jag behöver tycker tyvärr inte om smaken

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda