Din varukorg är tom

  Teekanne

  Te Pepparmint

  20 tepåsar

  5.0 (1) - Recensioner (1)

  En mycket uppskattad dryck för sin goda, friska smak. I folkmedicin är pepparmynta en mycket känd växt med väldigt stort användningsområde.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Frisk smak

  Främja matsmältning

  Örtte

  Upptäck flera produkter inom

  • Pepparmyntate från Teekanne är en mycket uppskattad dryck för sin goda, friska smak. I folkmedicin är pepparmynta en mycket känd växt med väldigt stort användningsområde, den användes bl a för att stimulera aptiten och befrämja matsmältningen.

   Teekannes tepåsar är så kallade dubbelfackpåsar, även kända som ”genomflödespåsen”, som tillåter vattnet att tränga in genom alla fyra sidorna under den tid téet står och drar. Detta ger starkare, mera aromrikt té och inget klister används. Praktiskt, hygieniskt och ekonomiskt.

   Ört & frukttéer är inte bara ett gott alternativ till vanligt té och kaffe. De är också betydligt nyttigare. Teekanne är en av världen mest betydande tillverkare av örtteer och producerar téer med högsta kvalitet.

   Du hittar alla teer från Teekanne här!

  • Ingredienser: Pepparmynta

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Thomas E

   Recensiondatum: 2024-04-04

   Bra saker till bra priser 

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda