Din varukorg är tom

  The Friendly Fat Company

  MCT pulver Kollagen

  300 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  MCT-pulver & Marint kollagen från The Friendly Fat Company är ett näringspulver med C8 MCT utvunnet från kokosnötter i kombination med akaciafiber och marint kollagen.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Mellankedjade triglycerider från kokosolja

  Vegansk, glutenfritt och keto Snällare mot magen än MCT-olja

  Smidig att blanda i varm eller kall dryck

  • MCT-pulver & Marint kollagen från The Friendly Fat Company är ett näringspulver med C8 MCT utvunnet från kokosnötter i kombination med akaciafiber och marint kollagen. Kollagen är ett protein som fungerar som en byggsten för vår hud, hår, våra muskler och bindväv. Akaciafiber fungerar som prebiotika och bidrar till en bra tarmflora. Näringspulvret bidrar till snabb energi som varar länge samt till mentalt fokus och bättre uthållighet. MCT-pulver har samma effekt som MCT-olja men är oftast snällare mot magen och mer praktiskt att röra ner i dryck än olja då det inte behöver mixas ihop.

   Innehåller 99% kaprylsyra (C8) och är 100% glutenfritt, veganskt, mjölkfritt och KETOvänligt. Passar utmärkt att blanda i varma eller kalla drycker, såsom te, kaffe och smoothies för en extra energikick!

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Hydrolyzed collagen from wild caught north atlantic fish (type 1), MCT powder (C8 MCT-oil from coconut, acacia fiber) vitamin C from acerola, vitamin D from algae.

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda