Din varukorg är tom

  YogiTea

  Turmeric Orange

  17 tepåsar

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ayurvediskt örtte

  Med gurkmeja

  Komposterbara tepåsar

  Upptäck flera produkter inom

  • Låt solen skina inom dig, då kommer den att lysa över ditt liv! Stärkande gurkmeja, mild fruktig apelsin och ljuvligt mjuk vanilj kombineras i detta te för att ge dig extra njutning. Teet är lysande gyllene i koppen och skämmer bort dig med sin söta och kryddiga smak, vilket avrundar upplevelsen med sin unika fantastiska smak. Detta är sann rikedom.

   Prova Yogitea Gurkmeja Apelsin antingen ren eller lätt sötad och med lite mjölk eller ett veganskt mjölkalternativ. Teet för alla som smakar med hjärtat!

   Apelsinen är den mest odlade citrusfrukten i världen. Den kom ursprungligen från Asien och introducerades till Europa först på 1400-talet. Dess skal innehåller många eteriska oljor och smaken liknar fruktköttet i sin fruktighet men inte riktigt lika söt och lätt bitter.

   Gurkmeja växer främst i Asien och Medelhavsområdet. Den tillhör ingefärsfamiljen och är en av huvudkomponenterna i currypulver. I Indien var den ingefärsliknande och lätt salta curcumaroten redan en av de viktigaste kryddorna för mer än 5000 år sedan. Den ansågs till och med vara helig.

   Vanilj "drottningen av kryddor" är en av de mest populära aromerna i världen. Den tillhör familjen orchidaceae och är infödd i Mexiko och Centralamerika. Dess subtila smak och utarbetade bearbetning gör den äkta vaniljen till en särskilt värdefull kryddväxt.

  • Ingredienser: Gurkmeja* (50%), lakritsrot*, kanel*, apelsinskal* (9%), äpple*, ingefära*, svartpeppar*, kardemumma*, apelsinolja* (1%), kakaoskal*, vaniljskidor* (1%), vit hibiskus*, fänkål*, muskotblomma*, kryddnejlika*. *KRAV-ekologisk: KIWA (Sverige).

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda