• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  A. Vogel

  Urticalcin

  600 tabl

  0 - Recensioner (0)

  Ett kosttillskott som kan användas till att effektivera upptagning av kalcium för benstommen och för att förstärka naglar och hår. Produkten innehåller färskt samlad nässla

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Framställd av färsk nässla

  För benstommen

  För att förstärka naglar och hår

  • Urticalcin är ett kosttillskott som kan användas till att effektivera upptagning av kalcium för benstommen och för att förstärka naglar och hår.
   Produkten innehåller förskt samlad nässla (Urtica dioica) samt kalcium- och natriumsalter.
   Kalcium är ett av de viktigaste mineralämnen i vår kropp. 99% av kalcium befinner sig i benstommen. Det har en viktig roll även i många metaboliska reaktioner, t. ex. i nerv- och muskelcellernas funktion. Urticalcin bidrar till att födans kalcium absorberas effektivare.

   Tabletten är liten och är lätt att svälja eller smälta i munnen. För att effektivera upptagning av kalcium för benstommen och för att förstärka naglar och hår.

   Produkten innehåller laktos. Rekommenderas ej för laktosintoleranta.


   Dosering: 2-4 tabletter 3 gånger dagligen. Smältes i munnen.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Laktos, nässelpulver 10%, stärkelse, stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), kalciumkarbonat, kiseldioxid, kalciumfosfat, natriumfosfat.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda