Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Walnut

  10 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Walnut Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras.  

  Fri frakt över 249 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  Vid förändringar

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras. Det går utmärkt att använda
   blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Osäkerhet inför stora förändringar i livet, stor känslighet för inflytande utifrån, svårt att ta det slutgiltiga steget.

   Övriga symptom: Vid alla stora förändringar i livet som t.ex. början eller slutet på ett förhållande, flyttning, pensionering, att byta jobb eller skola. Även biologiska förändringar som tandsprickning, pubertet, graviditet, menopaus mm. Påverkan från det som har varit och rädslan och osäkerhet inför det nya är för stark.

   Positiv förändring: Ny början upplevs som en möjlighet till något nytt och större. Man blir fri från negativa band till det förflutna. Skydd mot yttre påverkan från andra som upplevs som känsla av frihet. Mod att följa sin egen väg. Tillit till sin inre övertygelse och känslan av uppgift.

   Affirmation: ”Jag har tillit till mig själv och går vidare mot nya mål”.

   “För dem som hyser bestämda ideal och livsambitioner vilka de oftast förverkligar, men som ibland frestas frångå på grund av andras entusiasm, övertygelse eller starka åsikter. Detta medel ger målmedvetenhet och skydd mot yttre inflytanden.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning:
   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomsteressenskoncentrat i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ett eller flera glas i små klunkar under hela dagen.

   Direkt i munnen:
   I nödsituationer eller när man inte har tillgång till vatten, kan man droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer för att uppnå optimal effekt.

   Blanda en egen behandlingsflaska:
   Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (ej kolsyra) och ca 5 ml konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomsteressens (upp till max 8 olika blomsteressenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Upprepa så ofta som behövs, minst 4 gånger om dagen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer.

  • Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda