Din varukorg är tom

  DCG

  Wild Yam 240 kaps

  240 kaps

  4.4 (27) - Recensioner (10)

  DCG Wild Yam är ett kosttillskott med extrakt från Wild Yam (Jamsrot) samt Lecitin. Extraktet från Jamsroten är standardiserat för 16% diosgenin, fytoöstrogen. Wild Yam är en flerårig näringsrik växt vars rötter och knölar innehåller flera aktiva ämnen så som vitaminer, antioxidanter (dioscorin) och växthormonet, Diosgenin.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Naturligt växthormon, fytoöstrogen

  För både kvinnor och män

  Med Lecitin för ett balanserat humör

  • DCG Wild Yam är ett kosttillskott med extrakt från Wild Yam (Jamsrot) samt Lecitin. Extraktet från Jamsroten är standardiserat för 16% diosgenin, fytoöstrogen. Wild Yam är en flerårig näringsrik växt vars rötter och knölar innehåller flera aktiva ämnen så som vitaminer, antioxidanter (dioscorin) och växthormonet, Diosgenin. Wild Yam fungerar lika bra för både kvinnor som män och har traditionell användning vid hormonell obalans som t. ex. PMS, under klimakteriet, pre-klimakteriet, vid nedstämdhet och för ökad sexlust. Hormonbalansen påverkar bland annat värmevallningar, vaginal torrhet, humörsvängningar, irritabilitet, viktökning och sömnproblem.

   Wild Yam har traditionellt använts som en medicinsk ört som kramplösande. Växten har en avslappnande effekt på glatta muskler och kan minska livmoderssammandragningar och lätta på kraftig mensvärk. Den har också en positiv effekt på nervsmärtor och kramp efter gynekologiska operationer (t. ex. borttagning av myom eller äggstockscystor) samt för matsmältningen och vid IBS. Lecitin bidrar enligt studier till ett balanserat humör samt sänker LDL kolesterolet.

   Läs mer om Wild Yam på vår blogg här.

   Läs mer om naturliga behandlingar för klimakteriet på vår blogg.

   Läs mer om Wild Yam och inflammation på vår blogg här.

   Finns även i 360 kapslar här!

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Mikrokristallin cellulosa (fyllnadsmedel), wild yam-extrakt (Dioscorea opposita), sojalecitin (GMO-fri), magnesiumstearat (klumpförbyggandemedel), vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.

   Förvaring: Förvaras torrt i tillsluten förpackning och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Gisela J

   Recensiondatum: 2023-11-01

   Vi som bor på landet ser det som fantastisk möjlighet att få ” godis för hela kroppen o knoppen ” hem i brevlådan, fraktfritt!!! Fantastiskt!!! Chantaris är oumbärlig för mig

   Anny K

   Recensiondatum: 2023-04-03

   Kan inte säga något ännu då jag inte ätit så länge ännu🫶

   Lea H

   Recensiondatum: 2022-04-29

   Produkter som jag använder ger inga biverkningar och de hjäpper okså. Gäller mest de som jag har köppt förut. Jag har inte riktigt hunnit känna efter de nya läkemedlen.

   Marie J

   Recensiondatum: 2021-10-28

   Efter att ha läst kost och GI experten Ulrika Davidssons inlägg om wild yam mot övergångsbesvär så gav jag det en chans och är mycket nöjd med resultatet. Ökat välbefinnande, ökad glädje och ork och knappt några värmevallningar. Provade att vara utan i 14 dagar och märkte snabbt skillnaden. Kanske inte fungerar lika för alla men jag vill inte vara utan vild yam under menopausen.

   Monica E

   Recensiondatum: 2021-06-22

   Mycket bra produkt utan biverkningar och som kroppen lätt tar upp. En av de bästa på marknaden. Prisvärd. Monica Monica

   Karolina L

   Recensiondatum: 2021-05-15

   Är glad med leverans.

   Anne-Charlotte W

   Recensiondatum: 2021-05-13

   Ter sig vara av bra kvalitét.

   Rita M

   Recensiondatum: 2021-04-07

   Jag kan inte säga något ännu.

   Carita K

   Recensiondatum: 2021-04-02

   Mkt bra produkt.

   Katrine B

   Recensiondatum: 2021-02-16

   Bra förebyggande hormonellt stöd.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda