Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Wild Oat

  10 ml

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Wild oat Blomessens från Healing Herbs fungerar som energiavtryck av olika blommor/växter, de balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan inte överdoseras.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  Vid nedstämdhet och osäkerhet

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.
   Nyckelsymptom: Svårt att hitta sin livsuppgift och inriktning i livet. Osäkerhet och nedstämdhet.

   Övriga symptom: Personer med många talanger som har svårt att bestämma sig för vad de ska satsa på och låter därför gynnsamma tillfällen passera förbi. Detta leder till ett stort missnöje med sig själva och omvärlden. De har många idéer och ambitioner som aldrig förverkligas på grund av denna stora osäkerhet. Låter sig lätt påverkas av andras åsikter.
   Positiv förändring: Bestämda mål eller ambitioner som blir förverkligade. Känslan av mening med allt man gör ger tillfredsställelse med sig själv.

   Affirmation: ”Jag lever fullt ut genom att följa min egen väg”.

   ”För dem som hyser ambitioner att göra något speciellt och meningsfullt här i livet. De vill leva livet fullt ut, vinna stor erfarenhet och utnyttja sina resurser till fullo. Deras svårigheter består i att avgöra vilket yrke de ska välja. Trots att deras ambitioner kan tyckas vara starka, upplever de ingen speciell livsuppgift som tilltalar dem mer än någon annan. Detta kan förorsaka att de skjuter upp saker och känner sig missnöjda.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning:
   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomsteressenskoncentrat i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ett eller flera glas i små klunkar under hela dagen.

   Direkt i munnen:
   I nödsituationer eller när man inte har tillgång till vatten, kan man droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer för att uppnå optimal effekt.

   Blanda en egen behandlingsflaska:
   Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (ej kolsyra) och ca 5 ml konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomsteressens (upp till max 8 olika blomsteressenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Upprepa så ofta som behövs, minst 4 gånger om dagen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer.

  • Mängd: 10 ml

   Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda