Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Willow

  10 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Willow Blomsteressens fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Balanserar negativa känslor

  T.ex. vid negativt och destruktivt tänkande

  Dr Bach Blomsteressens från Healingherbs

  Upptäck flera produkter inom

  • Willow fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra känslor och sinnesstämningar.

   Nyckeltecken: Bitterhet, hat och avund. Känner sig som ett offer för ett orättvist öde.

   Övriga tecken: Negativt och destruktivt tänkande. Beklagar sig jämt över allt och lägger alltid skulden för sina problem på omgivningen. Kräver mycket av andra, men ger aldrig något av sig själv. ”Glädjedödaren” som missunnar andra deras styrka. Har ingen kontakt med sitt innersta eller sina medmänniskor eftersom de bygger en skyddsmur av elakhet runt sig själva.

   Positiv förändring: Förståelse att endast vi själva bär ansvaret för hur våra liv utvecklas. Man börjar aktivt ta del i utformningen av sitt ”öde” och känner tillförsikt och hopp inför framtiden. Kan glädjas åt det positiva i livet. Känner empati för andra och kan erbjuda genuin vänskap eller hjälp.

   Affirmation: ”Jag tar aktivt ansvar för mitt liv och gör mig av med alla negativa tankar”.

   ”För dem som råkat ut för olyckliga omständigheter eller motgångar och finner dessa svåra att acceptera. De vill gärna klaga eller tenderar att bli förbittrade, eftersom de bedömer livet utifrån den framgång det ger. De känner att de inte gjort sig förtjänta av en så stor prövning, och detta gör att de ofta blir bittra. Ofta får de ett minskat intresse för sådana aktiviteter de tidigare haft glädje av.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning:
   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomsteressenskoncentrat i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ett eller flera glas i små klunkar under hela dagen.

   Direkt i munnen:
   Akut eller när man inte har tillgång till vatten kan man droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer för att uppnå optimal effekt.

   Gör din egen blandning:
   Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (ej kolsyra) och ca 5 ml konjak eller äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomsteressens (upp till max 8 olika blomsteressenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen. Upprepa så ofta som behövs, minst 4 gånger om dagen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer.

  • Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda