Din varukorg är tom

  YogiTea

  Alkaline Herbs

  17 tepåsar

  4.4 (7) - Recensioner (3)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  maskros och lavendelblomma

  100% ekologiskt

  milt och balanserat

  • Alkaline Herbs från Yogitea är ett ekologiskt örtte med sin kryddiga doft och solgula färg hjälper dig att återfå balansen. De omsorgsfullt utvalda basiska örter från ekologiska odlingar smakar så läckert att du gärna vill ta en kopp till! Alkaline Herbs är ett milt, balanserat te med ayurvediska örtblandningen.

   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d.v.s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.
   Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea alkaline Herbs innehåller:
   Maskros som är av Sveriges mest kända vilda växter. Maskros växer överallt där den kan vända sin blomkorg mot himlen. Bladen är mycket aromatiska, de har en syrlig och lite bitter smak som funkar perfekt i sallader, smoothies och teer.
   Lavendelblomma vars bedövande doft återfinns runt hela Medelhavet. Lavendeln tillhör familjen korsblommiga växter och kommer från Medelhavsområdet men odlas världen över tack vare de undenbart vackra och doftande blommorna. Lavendel har en kryddigt beskt och lätt bitter smak och innehåller värdefulla eteriska oljor.
   Brännässla förekommer i tempererade växtzoner världen över – längs vägkanter och staket, på ängar och i trädgårdar. Brännässlan har en angenämt milt smak vilket har gjort den till en alltmer populär ingrediens i maträtter, varma drycker och smoothies.

  • Alkaline Herbs

   Ingredienser: citronmeliss*, maskros*, brännässla*, grönmynta*, hallonblad*, lavendelblomma*, fänkål*, lindblomma*, alfaalfa*, persilja*.

   *Certifierad ekologisk odling

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Linda B

   Recensiondatum: 2024-05-08

   Som alltid lika nöjd när jag handlar från er, varit kund hos er i över 3 år och aldrig blivit besviken. Stort och brett utbud även av de varor som man inte hittar att köpa överallt.  Alltid god kvalitet, relevanta priser, snabb leverans och lätt att beställa.  Alkaline Herbs teet jag köpte nu sist var riktigt smakfullt och är en del i processen att basa min kropp för ett bättre mående.

   Claudia M

   Recensiondatum: 2024-04-15

   Fantastiskt gott te! 

   Marika E

   Recensiondatum: 2021-02-09

   Supergott te! Dricker det varje morgon-Vårfräscht!

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda