Din varukorg är tom

  YogiTea

  Detox Dandelion

  17 tepåsar

  4.2 (6) - Recensioner (2)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ayurvediskt örtte

  100% ekologiskt

  Komposterbara tepåsar

  • Detox Dandelion with Lemon från Yogitea är ett ekologiskt örtte för dig som söker lätthet.

   Blunda och låt denna ayurvediska tekomposition med fruktig citron, lätt besk maskros och ingefära, avrundad med lakritsrot ge dig vingar. Öppna dina ögon och bevara den känslan som fyller dig.

   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d.v.s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material. Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea Detox Dandelion with Lemon innehåller bl.a:
   Maskros (dandelion) som är av Sveriges mest kända vilda växter. Maskros växer överallt där den kan vända sin blomkorg mot himlen. Bladen är mycket aromatiska, de har en syrlig och lite bitter smak som funkar perfekt i sallader, smoothies och teer.
   Lakritsrot känt sedan antiken. Den är 50 gånger sö31tare än socker och har en speciell söt och bittert beskt smak. Citronskal. Citronskalet är lika aromatiskt fruktköttet. Med sin lätt bittra och fräscht fruktiga smak är den en vanlig ingrediens i Medelhavsmaten, efterrätter och örtteblandningar.

  • Ingredienser: lakrits* (26%), kanel*, kardborrerot*, ingefära*, maskros*, fänkål*, anis*, enbär*, koriander*, kardemumma*, svartpeppar*, persilja*, salvia*, kryddnejlika*, gurkmeja*.

   *ekologiskt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Per E

   Recensiondatum: 2024-01-15

   har inte provat detta ännu

   Tanja K

   Recensiondatum: 2021-03-18

   Perfekt

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda