Din varukorg är tom

  YogiTea

  Ginger Lemon

  17 tepåsar

  4.8 (4) - Recensioner (0)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ayurvediskt örtte

  100% ekologiskt

  Komposterbara tepåsar

  • Ginger Lemon från Yogitea är ett överraskande, sprudlande & oemotståndligt ekologiskt te som ger en känsla av lätthet
   Om du har provat det här teet, vet du varför vi är så tokiga i det. I Ginger lemon téet utvecklas ingefära och citron till sin fulla potential och du får en intensiv, fräsch och samtidigt lite kryddstark smakupplevelse med pepparmynta, lakritsrot och svartpeppar. Det här är téet för alla som söker stimulans.
   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d.v.s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.
   Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea Ginger Lemon innehåller:
   Ingefära
   Citronzest
   Pepparmynta

  • Ingredienser: Ingefära*, lakritsrot*, citrongräs*, svartpeppar*, citronskal*, pepparmynta*, citronolja*, hibiskus*, torkad citronjuice*.
   Innehåller lakrits – personer som lider av högt blodtryck bör undvika överdriven konsumtion. Innehåller ingefära – rekommenderas inte för gravida kvinnor.

   *KRAV-ekologisk: KIWA (Sverige)

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda