Din varukorg är tom

  YogiTea

  Green Balance

  17 tepåsar

  4.3 (3) - Recensioner (2)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ayurvediskt örtte

  100% ekologiskt

  Komposterbara tepåsar

  Upptäck flera produkter inom

  • Green Balance grönt te från Yogitea är ett ekologiskt te som innehåller en ayurvedisk blandning av grönt te, kombucha, citrongräs, fläder och fräsch pepparmynta.

   Green Balance representerar den ädla asiatiska traditionen av en balanserad livsstil mellan den fysiska kroppen och sinnet. Sitt ned med en varm kopp Green Balance och låt den unika blandningen av skonsamma och milda örter hjälper dig att koppla av och hjälpa dig hitta balansen. Téets essens är “Perfekt balans”.

   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d.v.s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

   Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea Green Balance innehåller:
   Sencha, ett grönt te som även kallas “kungen bland gröna teer”. Det förenar alla de mest positiva egenskaperna hos grönt te och har en frisk och distinkt smak.
   Pepparmynta, som upptäcktes först 1696, uppstod antagligen av misstag genom en korsning av vattenmynta och grönmynta. Idag är den av världens mest kända växter.
   Pepparmynta är mycket omtyckt tack vare sin uppfriskande arom och smaken som bjuder på en pikant styrka.
   Citrongräs innehåller eteriska oljor och har en kraftig citronfräsch smak. Växten tillhör grässläktet och används huvudsakligen i det asiatiska köket men dess faktiska ursprung är fortfarande höljt i dunkel.
   Fläderblom har under historiens lopp även tillskrivits diverse magiska krafter. Idag hittar vi fläder i hela Mellaneuropa. På våren pryds den av en översvallande vit blomsterprakt och på hösten av klasar med vackert svartglänsande bär. Fläderblommorna har en utsökt sötaktig smak.
   Kombucha är en jäst dryck som bildas vid fermenteringen av starka teer med olika typer av jäst. Drycken kommer ursprungligen från norra Kina och blev populär i Östeuropa i början av förra århundradet. Kombucha har en sötsyrlig och uppfriskande aromatisk smak.
   Citronbusken, som även kallas citronverbena, importerades från Sydamerika till Europa först på 1700-talet. Citronverbenan tillhör familjen verbenaväxter och innehåller fina, eteriska oljor.

  • Ingredienser: grönt te*, fläderblomma*, citrongräs*, pepparmynta*, naturliga smaker, torkad kombuchadryck*, citronverbena*.

   *Certifierad ekologisk odling

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Fredrik D

   Recensiondatum: 2024-06-16

   Bästa teet och dessutom fri från lakritsrot. Vitlökssaften är outstanding för våra blodkärl och fästingar. 

   Ida S

   Recensiondatum: 2023-10-23

   Hade väntat mig fylligare smaker men helt ok.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda