Din varukorg är tom

  YogiTea

  Immune Support

  17 tepåsar

  4.0 (6) - Recensioner (4)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ayurvediskt örtte

  100% ekologiskt

  Komposterbara tepåsar

  • Immune Support örtte från Yogitea är ett ekologiskt naturligt koffeinfritt te som innehåller en ayurvedisk blandning av fläder, basilika och acerola med C-vitaminer som bidrar med naturligt stöd till immunförsvaret.

   Sitt ned med en varm kopp Immune Support te och låt den unika blandningen av skonsamma och milda örter hjälper dig att koppla av och hjälpa dig att känna dig väl skyddad.

   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d. v. s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

   Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea Immune Support innehåller:

   Människan har känt till lakritsroten, huvudingrediensen i lakrits, sedan antiken. Lakritsroten är 50 gånger sötare än socker och har en både milt söt och bittert besk smak.

   Den “kungliga växten” som antikens greker kallade basilikan kom till Nordeuropa på 1100-talet. Basilikan har en ljuvligt kryddig smak som passar perfekt både i Medelhavsköket och i nybryggt te.

   Acerolakörsbäret, som har en lätt syrlig och fruktigt fräsch smak, växer framför allt i Sydamerika och på Jamaica – i raviner, på flodstränder och bergsluttningar eller längs vägrenarna. Fruktköttet är ovanligt saftigt och består till över 80 % av vätska.

   Fläder ingick i människans kost redan för 6 000 år sedan. De svartglänsande frukterna, fläderbären, måste beredas genom kokning men passar sedan perfekt i efterrätter, saft och givetvis även te. Bären har en beskt sötaktig fruktig smak.

   Nyponen, som hör till familjen rosväxter, har starkt röda frukter som innehåller en mängd små nötter. Nypon växer vilt i hela Europa och Asien och trivs allra bäst i soliga lägen. Beroende på när de skördas har nyponet en syrligt besk till lätt sötaktig smak.

   Kardemumma är sedan tusentals år en av de mest älskade kryddorna i det asiatiska och arabiska köket. Kardemummans finstämda och sötstark smak gör att den passar perfekt i allt från curryrätter till läckra bakverk.

   Moringa, som ursprungligen kommer från Himalaya, är ett snabbväxande träd och kan redan under sitt först år bli upp till 8 m högt. På grund av dess finkryddiga och ganska starka smak är moringan även känd som “pepparrotsträdet”.

   Svartpeppar, “kryddornas konung” är idag världens viktigaste krydda förutom salt. Svartpeppar kommer ursprungligen från den indiska Malabarkusten och dess smak går från intensivt kryddigt och lätt starkt till starkt.

   Ingefära som sedan årtusenden tillbaka har odlats i östra Asiens tropiska hetta, ger téet dess fruktigt fylliga och aromatiskt kryddiga smak. Ingefärsroten är en av världens mest kända kryddväxter.

   Fänkål tillhör familjen flockblommiga växter och har tack vare sin intensiva smak sedan årtusenden varit en älskad krydda världen över. Fänkålen kommer ursprungligen från Medelhavsområdet och dess kryddigt sötaktiga smak påminner lite om anis.

   Kakaoträdet kommer ursprungligen från den latinamerikanska regnskogen och är framför allt känt för sina bönor – som vi gör choklad på. Skalet på kakaofrukten har också en mjuk och söt smak men innehåller mycket färre kalorier.

   Kanel tillhör en av världens dyraste kryddor och sägs ha använts i Kina redan 3000 f.Kr. Kanelen utvinns ur det sydasiatiska kanelträdets bark, har en söt aromatisk smak och innehåller värdefulla eteriska oljor

   TÄNK PÅ!
   Innehåller lakrits – personer som lider av högt blodtryck bör undvika överdriven konsumtion. Innehåller ingefära – rekommenderas inte för gravida kvinnor.

  • Ingredienser: nypon*, torkad acerolajuice*, basilika*, kanel*, lime*, ingefära*, kardemumma*, fläderbär*, citronskal*, torkad citronjuice*, citronverbena*, koriander*, citrongräs*, svartpeppar*, brännässla*, moringa*, hibiskus*, kakaoskal*, fänkål*, lakritsrot*.

   *Certifierad ekologisk odling

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Emilia A

   Recensiondatum: 2024-05-23

   God smak, bra konstisens och ett trevligare alternativ till ungdomar som annars vill knapra dextrosol inför matcher

   Gunilla I

   Recensiondatum: 2023-11-14

   Jag fick vänta 8 dagar på mina varor. Fick som förklaring att en vara hade varit slut vid tillfället, men en kompensation tycker jag varit på sin plats.Nu fick jag åka in till stan för att köpa min homeopatmedel då det brådskande.

   Gudrun W

   Recensiondatum: 2024-02-08

   Bra produkt. 

   Kerstin O

   Recensiondatum: 2020-12-04

   Supergott!

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda