Din varukorg är tom

  YogiTea

  Inner Harmony

  17 tepåsar

  4.7 (3) - Recensioner (0)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Rooiboste med kanel

  100% Ekologiskt

  När du söker lugn

  Upptäck flera produkter inom

  • Inner Harmony från Yogitea är ett ekologiskt te för alla som söker lugn. Det du uppnår i ditt inre, påverkar allt runt omkring dig. Inre harmoni är en värdefull tillgång. Vägen börjar med en stunds vila där citronmeliss, lavendelblommor och kanel gör dig sällskap och skänker dig ett upphöjt lugn. Har du uppnått inre harmoni, kan du dela med dig av det.

   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d.v.s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea Inner Harmony innehåller:
   Kanel
   Citronmeliss
   Rooibos

  • Ingredienser: Citronmeliss*, rooibos*, lakritsrot*, kanel*, kakaoskal*, basilika*, pepparmynta*, kamomillblomma*, rosmarin*, svartpeppar*, fänkål*, lavendelblomma*.

   *Certifierad ekologisk odling KRAV

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda