Din varukorg är tom

  YogiTea

  Minty Chlorella

  17 tepåsar

  5.0 (2) - Recensioner (0)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ayurvediskt örtte

  100% ekologiskt

  Komposterbara tepåsar

  • Minty Chlorella från Yogitea är ett ekologiskt örtte där frisk mynta samspelar med Chlorella-algen och skapar ett friskt, lätt och inspirerande te för dig som vill uppleva mycket.

   Ett lätt te, lika friskt och inspirerande som en havsbris Låt dig överraskas!

   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d.v.s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material. Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea Minty Chlorella innehåller:
   Chlorella-alger som har funnits i över två miljoner år och som är en av de äldsta växterna. Chlorella är en sötvattenalg och är känd idag som superfood, vars intensiva smak påminner om grönt te.
   Citrongräs som innehåller eteriska oljor och har en intensiv citronfräsch smak. Citrongräs används i det asiatiska köket men dess faktiska ursprung är fortfarande höljt i dunkel.
   Pepparmynta som upptäcktes av människan först 1696. Växten uppstod mest troligt genom korsning av vattenmynta och grönmynta. Idag är pepparmynta en av världens mest kända växter. Den är omtyckt tack vare sin uppfriskande smak som även bjuder på en pikant styrka.

  • Ingredienser: Pepparmynta*, citrongräs*, lakritsrot*, citronmeliss*, vit hibiskus*, moringablad*, lime*, chlorella*, baobab*, brännässla*.

   *KRAV-ekologisk: KIWA (Sverige)

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda