Din varukorg är tom

  YogiTea

  Natural Balance

  17 tepåsar

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ayurvediskt örtte

  100% ekologiskt

  Komposterbara tepåsar

  Upptäck flera produkter inom

  • Natural Balance från Yogitea är ett balanserat, kryddigt och harmoniskt te för dig som vill vara varsam med ditt inre!

   YogiTea's Natural Balance är ett mycket speciellt te - samtidigt som det är ovanligt får man känslan av att man aldrig har druckit något annat. Friskt citrongräs och lakritsrot får en helt ny tolkning tack vare kombinationen med shiitakesvampen. Tack vare sin lätta mustiga, aromatiska och samtidigt milda smak ger detta te en fascination som stannar kvar. Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d. v. s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.
   Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea Natural Balance innehåller:
   Citrongräs
   Shiitakesvamp
   Lakritsrot.

  • Ingredienser: Citrongräs*, lakritsrot*, shiitakesvamp*, bockhornsklöver*, fläderblomma*, lindblomma*, basilika*, moringa*, torkad kombuchadryck*.

   *KRAV-ekologisk: KIWA (Sverige)

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda