Din varukorg är tom

  YogiTea

  Rooibos

  17 tepåsar

  5.0 (1) - Recensioner (1)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ayurvediskt örtte

  100% ekologiskt

  Komposterbara tepåsar

  Upptäck flera produkter inom

  • Rooibos från Yogitea väcker en längtan till Sydafrika. Endast i Sydafrika växer den fascinerande rooibusbusken vars blad används i Sydafrikas nationaldryck, rooiboste.

   I den här ayurvediska teblandningen har vi gett det en nytolkning: Den milda rooibossmaken får ett harmoniskt sällskap av aromatiska kryddor som kanel, ingefära och nejlika. På så vis smakar varje kopp YogiTea Rooibos av sol, livsglädje och din egen koppling till moder jord.

   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d.v.s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.
   Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea Rooibos innehåller:
   Kanel
   Kryddnejlika
   Rooibos

  • Ingredienser: Rooibos*, kanel*, ingefära*, carob*, rostad cikoria*, kardemumma*, kryddnejlika*, svartpeppar*, kanelolja*, ingefärsolja*, kardemummaolja*, vaniljextrakt*. Innehåller ingefära – rekommenderas inte för gravida kvinnor.

   *KRAV-ekologisk: KIWA (Sverige)

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Mariana S

   Recensiondatum: 2022-10-10

   Bra pris! Handlar igen!

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda