Din varukorg är tom

  YogiTea

  Stomach Ease

  17 tepåsar

  5.0 (2) - Recensioner (0)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ayurvediskt örtte

  100% ekologiskt

  Komposterbara tepåsar

  • Stomach Ease från Yogitea är ett ekologiskt örtte med inspiration ur massalablandningarna dvs krydblandningarna som används i det indiska köket och gör maten lättsmält. I Stomach Ease hittar du bl.a. pepparmynta, lakritsrot, fänkål, kardemumma och ingefära.

   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d.v.s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.
   Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea Stomach Ease innehåller bl.a.:
   Kardemumma som är sedan tusentals år en av de mest älskade kryddorna i det asiatiska och arabiska köket. Kardemummans finstämda och sötstark smak gör att den passar perfekt i allt från curryrätter till läckra bakverk.
   Fänkål som tillhör familjen flockblommiga växter och har tack vare sin intensiva smak sedan årtusenden varit en älskad krydda världen över. Fänkålen kommer ursprungligen från Medelhavsområdet och dess kryddigt sötaktiga smak påminner lite om anis.
   Ingefära vars rot är en av världens mest kända kryddväxter. Ingefäran som sedan årtusenden tillbaka har odlats i östra Asiens tropiska hetta, ger YogiTea dess fruktigt fylliga och aromatiskt kryddig smak .

  • Ingredienser: kardemumma*, koriander*, kornmalt*, lakritsrot*, pepparmynta*, ingefära*, kanel*, svartpeppar*, kryddnejlika*. Innehåller ingefära – rekommenderas inte för gravida kvinnor.

   *Certifierad ekologisk odling

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda