Din varukorg är tom

  YogiTea

  Turmeric chai

  17 tepåsar

  4.7 (3) - Recensioner (0)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med gurkmeja

  100% Ekologiskt

  Låt dig förtrollas!

  Upptäck flera produkter inom

  • Turmeric Chai från Yogitea är ett ekologiskt te med gurkmeja. Gurkmejans rot är starkt gyllengul och betraktades som helig i Indien redan för 5 000 år sedan.

   I Turmeric Chai kombineras gurkmejan med läckra chaikryddor som söt kanel och kardemumma och slutresultatet blir gudomligt!
   En njutning med exotisk värme och underbara stunder, för alla som vill låta sig förtrollas. Passar utmärkt till guldmjölk!

   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d. v. s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.
   Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea Turmeric Chai innehåller:
   Gurkmeja – Tillhör ingefärsväxterna och är huvudingrediensen i kryddblandningen curry.
   Kanel – Utvinns ur kanelträdets bark, har en söt aromatisk smak och innehåller värdefulla eteriska oljor
   Ingefära – ger en unik fruktigt fyllig och aromatiskt kryddig smak.

  • Ingredienser: Gurkmeja*, kanel*, lakritsrot*, ingefära*, kardemumma*, svartpeppar*, äpple*, fänkål*, muskotblomma*, kakaoskal*, kryddnejlika*. Innehåller ingefära – rekommenderas inte för gravida kvinnor.

   *KRAV-ekologisk: KIWA (Sverige)

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda