Din varukorg är tom

  Böcker

  Zonterapi, Homeopati & Kosttillskott

  120 sidor

  4.5 (2) - Recensioner (1)

  En bok för dig med intresse av hälsa och kroppen. Boken fungerar som en praktisk guide inom zonterapi och homeopati med tips på olika medel, vitaminer, mineraler och kost.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Praktisk guide

  Med tips på olika medel

  Självbehandling av enklare åkommor

  Upptäck flera produkter inom

  • För dig som är intresserad av hälsa och kroppen. Boken är skriven av Sveriges främsta zonterapeut Majlis Hagenmalm, tillsammans med sina döttrar Liselotte, som är utbildad akupunktör och zonterapeut och Mia, som är hälsorådgivare och irisdiagnostiker.

   I denna utgåvan samlar de sin gemensamma kunskap i en hyllning till den tredje systern Solveig som inte finns med oss längre.

   Under bokens produktion, gick även Majlis Hagenmalm ur tiden. Boken är även en hyllning till henne och hennes livsgärning inom zonterapi.

   Du får lära dig hur man behandlar ett stort antal åkommor som kan vara svårt att få hjälp med inom konventionell sjukvård, till exempel huvudvärk, migrän, förstoppning, magbesvär, rygg-och ledbesvär, höft- och knäbesvär samt många andra åkommor som kan behandlas med zonterapi. Boken är skriven som en praktisk guide inom zonterapi och homeopati, med självbehandlingar av enklare åkommor. Men även värdefull för dig som vill gå djupare och utbilda dig till zonterapeut.

   Du får även tips om olika homeopatmedel, vitaminer, mineraler och kost som kompletterar behandlingarna för ett mer effektivt resultat.

   Författare: Liselotte Hagenmalm, Mariana Hagenmalm, Majlis Hagenmalm

   Antal sidor: 120

  • Jasenka R

   Recensiondatum: 2024-01-08

   Jätte bra bok bra översikt samt bra och lätt förklaring 

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda