Din varukorg är tom

  CareMe

  CareMe Supreme-paket

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Supreme-paket som består av ImmuneCare + PQQMax från CareMe.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Toppsäljare från CareMe ImmuneCare med Quercetin

  PQQMax med PQQ och Q10

  • ImmunBoost-paket som består av ImmuneCare + PQQMax från CareMe.

   ImmuneCare från CareMe är ett kosttillskott med antioxidanter, vitaminer och mineraler från naturen som stödjer immunförsvarets normala funktion, dämpar inflammationer och ger cellerna skydd mot oxidativ stress. En riktig boost inför förkylnings- och pollensäsongen. ImmuneCare innehåller en unik sammansättning av Quercetin (500mg), Rutin, Zink, Selen, Vitamin C samt noga utvalda naturliga växtextrakten. Dessutom täcker ImmuneCare dagsbehovet för både Zink och Selen.
   Läs mer om ImmuneCare här

   PQQMax från CareMe är speciellt framtaget för att våra celler ska må bra så att vi orkar fokusera och prestera. I cellen finns mitokondrier (cellens kraftstationer) som skapar energi för vårt välmående och vår uthållighet.

   När vi åldras försvagas mitokondrierna och blir dessutom förre till antalet. Ju bättre mitokondrierna mår desto bättre mår vi. Ta hand om dina celler och mitokondrier!

   PQQMax är ett unikt energihöjande kosttillskott med aktiva ämnen som motverkar åldrandet och som har bevisad positiv effekt på mitokondrierna.
   Läs mer om PQQMax här

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda